DÜZCE AKÇAKOCA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Düzenlenen Törenle Açıldı.

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Düzenlenen Törenle  Açıldı.

İlk tören Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün Cevat ÇEVİK in çelenk sunması ile başladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cevat ÇEVİK ’in çelenk sunumunun ardından yapılan saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı sonrasında Cumhuriyet İlkokulunda düzenlenen törene İlçe Kaymakamımız Sayın  Mehmet ÖZER, Belediye Başkan  Yardımcımız Ali DİREK, Askerlik Şube Başkanı Savaş KARATAŞLI, İGM Üyesi Ayfer YILMAZ, CHP İlçe Başkanı Yusuf Ziya SÜMER, okul müdürleri  ve velilerin katıldığı bir tören düzenlendi.

Açış konuşmasını yapan Okul Müdürü Ünsal KAYNAK katılımcılara hoşgeldiniz konuşmasında bu yıl 230 öğrencileri ile ders yılına başlayacaklarını , tüm hazırlıklarının tamamlandığını belirtti. 

Milli Eğitim Müdürümüz  Cevat ÇEVİK Akçakoca olarak bu eğitim öğretim yılına  30 kurum, 352 derslik  445 öğretmen ve 6.156 öğrenci ile başlanıldığına dikkat çektiği konuşmasında ; “ Geleceği kuracak olan yeni nesille hakları olan daha kaliteli eğitim imkanları sağlanmanın yollarını bulmak, birlik ve beraberlik duygularını güçlendirerek, ülkemizi çağdaş uygarlığın önemli bir unsuru haline getirmek için eğitimde kaliteyi artırmak ülke olarak hepimizin birinci meselesi olmalıdır. Bu konuda görev alan tüm kesimlere müteşekkirim . Yeni eğitim ve öğretim yılınızı gönülden kutluyorum”dedi 

İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet ÖZER yaptığı konuşmada çok güzel bir başlangıcın yaşandığını vurgulayarak;” Bu güzel başlangıcı eğitimde seviyeyi en üst noktaya taşıyarak taçlandırmalıyız. Eğitim öğretim üç ayaklı bir sacayına benzer. Paydaşlardan biri işini aksatır görevini gereği gibi yerine getirmesse amaçlara ulaşaamayız. Bizler öğretmenlerimize çok güveniyor ve inanıyoruz. Onlarda görevlerini layıkıyle yapıyorlar. Ancak velilerimizin çocuklarını gereği gibi takip etmeleri gerekli ilgiyi göstermeleri de başarıyı artıracak önemli koşullardan biridir. Bizler idare olarak Sayın Valimizin başkanlığında  yaptığımız toplantılarda alınan kararlar doğrultusunda yapacağımız  iş programını kamuoyuyla paylaşacak  ilçede yaşayan tüm dinamikleri bu çalışmanın içine katacak ve çıtayı en yukarılara çıkaracağız.”dedi.

 Kaymakamımız Sayın Mehmet ÖZER konuşmasını velilere ve minik öğrencilere önerilerde bulunarak , Eğitim öğretim yılının hayırlı ve başarılı olmasını dileyerek tamamladı.

Okula yeni başlayan öğrencilerimize hediyeler verilen tören  okunan şiirler ,toplu fotoğraf çekimi ve  ardından yapılan ikramlarla sona erdi.SENE BAŞI

SENE BAŞISENE BAŞISENE BAŞISENE BAŞISENE BAŞISENE BAŞISENE BAŞISENE BAŞI

Yalı Mah. Atatürk Cad. No8 Hükümet Konağı 2.Kat Akçakoca/DÜZCE - 0380 611 40 34

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.